Referenssit

Jo 1000+ suosittelijaa

Käyttäjäkokemuksia

Siimes on äärellinen ja suojaisa tila.
Jo viisi minuuttia Siimeksen sohvalla vähensi kierroksia ja sykettä tuntuvasti.

Joni Borgström

Sarjayrittäjä,
K-S Yrityskummit aluekummiKiireisen arjen keskellä on tärkeää pysähtyä ja tauottaa arkea. Siimes tekee tauottamisesta ja hyvinvoinnista huolehtimisesta helpompaa.

Riikka Nahkamäki

Työhyvinvoinnin ja
työkykyjohtamisen asiantuntija


Kaikki aistit huomioonottava Siimes tuo kiireisen työpäivän keskelle toivottua rauhaa, rentoutusta ja mahdollisuuden hengähtää hetken linnunlaulusta nauttien.

Sandra Suomäki

Crazy Town Oy Jyväskylä
Yhteisömanageri
Siimes-ympäristöä on hyödynnetty vakavasti sairaiden ja ikäihmisten käytössä, hoitoympäristönä sekä läheisten kanssa tapaamisissa. Psykiatrisilla potilailla Siimes lievensi ahdistusta ja auttoi heitä rentoutumaan hoitotilanteissa. Lasten kohdalla tila auttoi unohtamaan vaikeat käsittelyn aiheet asiakastilanteissa.

Siimes-henkilöstön myönteinen asennoituminen, luontoläheisyys ja innostus tarttuivat helposti koko työyhteisöön. Näemme Siimekselle moninaisia käyttömahdollisuuksia erilaisissa organisaatioissa. Tila tarjoaa niin työntekijöille kuin asiakkaille yllättävän, koskettavan ja rentouttavan tilan taukohin, palavereihin tai asiakastapaamisiin.

Sointu Möller
Johtaja, Keski-Suomen Sosiaalialan Osaamiskeskus

Anneli Kuusinen-Laukkala
Osastonylilääkäri, Keski-Suomen HyvinvointialueSiimes parantaa vuorovaikutusta. Se rauhoittaa puhumista ja herkistää kuuntelemaan. 

Pekka Krook

Yrittäjä, fokusoidun liiketoiminnan asiantuntija


Siimes on palauttava ja voimaannuttava luontoelämys ja se on auttanut tutkimaan omaa keskittymistä ja aistimaailmaa. Omalla kohdalla äänimaailma on vaikuttavin omaan rauhoittumiseen, toisena tuoksut.

Anu Kaasalainen

Palvelupäällikkö, Laukaan HyPe


AistiSiimes tuo luonnon ja sen kosketeltavuuden lähelle ihmistä.
Siksi se sopii erinomaisesti matkailun ympärille.

Jari Talja

Johtamisen ja kehittämisen moniosaajaErityisesti potilaat, joita sairaalaympäristö on pelottanut tai ahdistanut, ovat pystyneet käymään vastaanotoilla, kun ne on järjestetty Siimekseen. 

Jutta Pääkkönen

Hoitotyön kehittämisasiantuntija, Psykiatrian hoitokeskus, Sairaala Nova

Mykistävä tunnelma. Ihana tuntea metsän tuoksu, saada kokea metsän aarteita ja samalla metsän taikaa. Paljon pieniä yksityiskohtia, joita aistimalla voi päästä ihan toisiin maailmoihin.

Sairaala Nova

Henkilöstön palautetta


Siimes on valmiiksi mietitty ja valmisteltu, eli helppo ottaa käyttöön. Siimes vaikuttaa rauhoittavasti ja rentouttavasti asukkaisiin tarjoten myös k0gnitioita aktivoivia aistielementtejä.

Riikka Kimmel

Vs. vanhustyön johtaja,
 Lehtiniemen palvelukotiSiimes-toteutuksia