Matkailu

Lumovoimaa asiakkaan kohtaamiseen

Siimes on mukautuva, uniikeilla taidekankailla rajattu tila, jossa yhdistyvät moniaistisuus sekä taiteen ja luonnon hyvinvointivaikutukset. 

Siimes tarjoaa asiakkaille elämyksellisen hetken tai kohtaamispaikan vaikka hotellin aula- tai kokoustiloihin, kylpylään saunaosaston yhteyteen tai ravintolaan lasten iloksi. Siimes mahdollistaa mieleenpainuvan ja eksoottisen kokemuksen, jossa yhdistyvät pohjoismainen luonto ja taide.

Jari Talja
Jari Talja
AistiSiimes tuo luonnon ja sen kosketeltavuuden lähelle ihmistä. Siksi se sopii erinomaisesti matkailun ympärille.
Mikäs sen parempaa kun on esim. lapsille oma Siimes-huone ja aikuisille rakennetut Siimes-huoneet sekä tilat, joissa voi konkreettisesti kokea luonnon tuoksuineen ja äänineen.

Jari Talja, johtamisen ja kehittämisen moniosaaja

Käyttäjäpalautetta

"Asiakaspalvelun hyvinvointia lisäävä next level".

"Mykistävä tunnelma, tuoksuu kuin oikeassa metsässä. Paljon pieniä yksityiskohtia, joita katselemalla voi päästä ihan toisiin maailmoihin.

"Tunnelmallinen kokemus. Metsän ja luonnon voimaannuttava vaikutus on uskomaton. Siimeksessä se on hienosti ja aidon tuntuisesti aistittavissa."Aisti pohjoinen taide ja luonto Siimeksen suojassa


  • Elämystila tuo lumoavan luontokokemuksen aulatilaan, osaksi kokous- tai saunatiloja tai ravintolaan
  • Siimes tarjoaa virikkeitä eri aisteille taide- ja luontoelämysten avulla
  • Siimes mahdollistaa eri teemaiset elämykset helposti 

Monipuolinen Siimes

Siimes-teemoja ovat Kesä-, Talvi- sekä LastenSiimes. Suunnitteilla on lisää teemoja, joita luodaan myös asiakkaiden toiveesta. Tilaan kuin tilaan toteutetun Siimes-kokonaisuuden sisältö päivitetään ja uudistetaan säännöllisesti. 

Siimeksen voi hankkia kuukausimaksulla tai omaksi.